WERKEN IN EEN SEXCLUB

  • Elke dag geld mee
  • Gratis fotoshoot
  • Luxste club van Europa

De Mayfair is de meeste luxe club van Nederland. Zoek jij een club waar jij in een supermooie en luxe zaak goed en veilig je geld kan verdienen op mooie kamers en met een management die altijd voor je zal zorgen? Kom langs, bel ons, of stuur ons een email.

Wij hebben het betere publiek en je kan ‘s-nachts in een mooi en sexy jurkje werken. Wil je liever (ook) overdag werken, dan kan je in ons privehuis overdag aan de slag. Dit betekent dat wij van 10.00 ‘s-ochtends tot 04.00 ‘s-nachts open zijn! Plan makkelijk je eigen werktijden in.

Wij zorgen er ook voor dat je belasting gelijk betaald is en dat al het geld dat je aan het einde van de dag verdient heb ook echt van jou is. En niet ineens een grote naheffing krijgt van de Belastingdienst.

Wij zoeken leuke meiden die een lach op hun gezicht hebben en graag wat willen bijverdienen, we hebben altijd eerst een gesprek en als dat klikt voor ons beiden dan kan je gelijk beginnen. 1 dag in de week, of zelfs 6!

Wij zorgen ervoor dat er professionele¬†onherkenbare¬†foto’s gemaakt worden en dat je het druk heb, ook hebben wij veel klanten aan wie wij je graag voorstellen.